För dig som vill söka lån via Wasa

Många vill delfinansiera sin sadel för att t.ex. hinna sälja den gamla. När vi fått din sadelbeställning, skickar vi en faktura till dig och genom att betala in förskottsbeloppet på 3.500:- så bekräftar du din order och vi lägger in en beställning hos tillverkaren. Resterande belopp faktureras ca en vecka innan sadeln är färdig för leverans.

Genom kredit hos Wasa kan du låna upp till 12 månader räntefritt till din sadel. Lånet är knutet till ett kreditkort, kallat Gustav. Du ansöker själv om kreditkortet Gustav hos Wasa, meddelar oss att det är klart och sedan genomför vi din ansökan gällande ditt sadelköp. Wasa tar ut en avgift av dig för att de lägger upp din kredit, kontrollerar inkomst mm.

Vill du ha lån via Wasa så kan du antingen betala in 3.500:- till oss och låna till resterande belopp. Vi ansöker då om vår del ungefär samtidigt som vi gör slutfakturan. Vill du låna hela beloppet så ansöker vi om det i samband med din beställning så slipper du att betala 2 uppläggningsavgifter till Wasa. Är du osäker om du kan få kredit, ansök direkt i samband med din order är lagd, så får du svar direkt.

Agria-kortet är också ett Wasa-kort, så har du ett sådant så går det utmärkt att använda det. Kontakta oss i så fall.

Följande grundkrav gäller för att ansöka om kortkredit:

  • Du har ett giltigt Mobilt BankID
  • Du är minst 20 år
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har varit mantalsskriven i Sverige minst 3 år
  • Du är fast anställd och har en årsinkomst i Sverige på minst 110.000 kr
  • Alternativt studerar du på en CSN-berättigad utbildning i Sverige. Om du är student krävs det att du skickar ett studentintyg efter att du registrerat din ansökan
Genomför din ansökan genom att använda nedanstående länk till Wasa. När vi sedan loggar in så kan vi lätt komplettera ansökan med ditt kreditbelopp gällande sadelköpet.

 

 

Om du inte skulle få godkänt av Wasa och inte har någon betalningsanmärkning, så kontakta Wasa. Ibland går det att använda sig av ett befintligt kort eller så kan man slopa ett gammalt som inte används och då kan krediten gå igenom.

Om du inte uppfyller ovanstående kriterier, kontakta oss för vidare ekonomisk rådgivning via mail: ekonomi@ergox2.com